Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
õhujuured
 
kuuking 03. oktoober 2017, kl 20.43
mida peale hakata "kuukingaga" kes potist hulgim õhujuuri välja on kasvatanud ja nüüd usinasti õitseb? Õitsemise aegu ei julge teist ümber istuma ka hakata aga palju on juuri põhja kaudu välja ajanud. Kas kusagil müüakse ka originaalist suuremaid istutuspotte?Mullu sügisel kui teise ostsin oli teine allahinnatud ja rääbakas, prügikasti kandidaat, sai ostetud huvi pärast.Praegu on ühel õievarrel 2 puhkenud õit+5 avanevat punga ja teisel varrel 2 õit(lahtist)+ 6 peagi avanevat punga...
 
ära pabista 03. oktoober 2017, kl 22.33
Ümber istutada võib märtsist augustini, kui sellel ajal ei õitse. Mul olid orhideel ka juured poti alt august väljas nii hullusti, et pidin poti lõhki lõikama, muidu kätte ei saanud. Kirjanduse järgi tuleb ümber istutada 2-3 aasta järel, väga suurt potti ta ei taha. Kui ootad nüüd ilusasti kevadeni ümberistutamisega, ei juhtu mitte midagi hullu. Aga üldiselt, kasuta Googlet, seal on kuukingadest ja orhideedest palju juttu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!