Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
roniroosi katmine
 
oskamatu 22. november 2017, kl 10.17
Mul roniroos. Aastaid tagasi Bakkerist saadud, nime ei mäleta. Õied tulevad eelmise aasta kasvudele. Olen neid mõnel aastal vaid näinud sest kasvud ilmselt külmuvad talvel, kevadel hakkab uusi ajama. Tänavu ajas uued kasvud mis ulatuvad maja ärklikorruse aknani. Praegu on ta mul maha painutatud ja mullatud. Lehed alles küljes. Kuidas katta ja kas lehed pean kindlasti ära lõikuma? Olen igal aastal lõikunud, jube töö. Äkki oleks saanud teda ka seina peal katta.Kuidas toimida?
 
mina katan 22. november 2017, kl 13.21
Mul pole ta nii kõrge, ainult katuse räästani ja mina katan teda igal aastal maha painutamata, otse seinal. Lehed on vaja ära võtta, katte alla koos lehtedega jääda ei või. Katan talvelooriga ja juba mitu aastat ning paistab, et mu roos on sellise hoolitsusega rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!