Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Aidake toataime nime osas
 
uitaja 22. detsember 2017, kl 16.49
Tere ja häid pühi ka, mu vanaisal oli maakodus mitmel aknal mingi lill, lõhn mittelillelik, äkki nagu floksile sarnane, õied kobaras, punakad. Lehed olid kortslehe moodi ja neid mudides tuli ka selle taime lõhna. Ma kusjuures teadsin seda nime, aga nüüd käin nagu munaskana ringi ja meelde ei tule:)
Helve Tamm 23. detsember 2017, kl 10.11
Ma arvan, et see lill on belargoon. Mul ka see lill kaunistab suve lábi ròdu. Talvel láheb koledaks, aga òitseb suve lábi.
 
bp 23. detsember 2017, kl 13.14
Arvan, et see on pelargoon.
 
uitaja 23. detsember 2017, kl 17.26
Aitäh vastajaile, muidugi pelargoon, lihtsalt praegused pelargoonid on moodsama välimusega, need 60-70 aastate variandid, kes teab äkki ennesõjaaegsete järeltulijad, olid suht rääbakad, aga no mis teed nostalgia. Ja ma usun neid ikka leidub veel peredes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!