Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Tomatid pudelis
 
,,, 29. jaanuar 2018, kl 21.30
Tere!
Mul on igal suvel peenrad muttide poolt läbi küntud.Mis te arvate kui kaevata mulla sisse 5liitrised ilma kaelata pudelid?Kas jäävad need pudelid tomati juurte jaoks väikeseks?
Tänan,kes oskab vastata.
Che Latino 30. jaanuar 2018, kl 22.47
Karta on, et väikeseks jäävad. Pigem siis juba augustatud plastkanistrite või krohvivõrgust kokkukeeratud torukestega katsetada. Ise pole proovinud, lihtsalt rohkem kastnud. Mutikäikude kinnitallamine muutis asja ainult hullemaks. Siis tehti tunnel uuesti ja uuesti ja uuest kohast kah veel - selline lõputu taimejuurte väntsutamine.
 
kui? 31. jaanuar 2018, kl 13.02
Aga kui pudelitesse istutada poti- ehk rõdutomatid, need on väiksemad taimed ja neile pudeli suurusest piisab. Võid ka katsetada mõne madalama kasvuga tomatiga, kõrgete jaoks jääb mulda väheseks.
 
,,, 31. jaanuar 2018, kl 15.11
Kahju aga küllap tõsi.
 
,,, 31. jaanuar 2018, kl 17.31
...aga paprikaid?
 
kui? 31. jaanuar 2018, kl 19.20
Paprikat ei tea, aga möödunud suvel kibe pipar kasvas mul kasvuhoones 2- liitristes piimakarpides täitsa edukalt.
 
yxikmees 01. veebruar 2018, kl 09.37
Ma arvan, et 5 liitrine on kindlasti väike, aga proovi 20 liitristega, st lõikad pooleks, saad 2 tkm 10 liitrist.
Agne Tamm 03. veebruar 2018, kl 21.41
You Tubest õpetatakse konteineris ,tomateid kasvatama, plastik isekastev pott! Ma ei saanud aru täpselt kuidas neid tehakse, aga võib ju poest osta, isekastvaid potte kokku?? Et ikka kallimalt saaks, tibi mõtlemine! Aga ikkagi!!
 
maanaine 12. veebruar 2018, kl 11.56
Jagan kogemust, kuidas sain muttidest lahti. Kaevake värske hunnik lahti nii sügavale, et saate muti käigust allapoole panna 3 liitrise purgi. Kindad kätte, vaadake, et käigud tuleks kahelt poolt augu juurde, purgi kohale, puhastage need. Panin augule peale tumeda ämbri, kivi peale ja mättad ümber pange. Mul on olnud 4 mutti ühes purgis. Selliseid purkide paigutusi olen teinud mõnel korral erinevatesse hunnikutesse ja nüüd mitmed aastad maa sile. Ma olen varasemalt katsetanud nii palju erinevaid õpetusi, kuid abi ei olnud.

Samuti püüan kinni hiire lõksuga mügrid. Lõksu asetan mügri õhuaugu juurde, panen kasti kummuli peale, mille külge seon paelaga lõksu, sest muidu lähevad lõksuga rändama, ka seda olen kogenud. Söödaks panen juustu ja kohutavalt palju on neid tegelasi maapõues, mis on kinni püütud, aga minu järjepidevusest on abi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!