Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
lindude toitmine
 
toidutare 26. veebruar 2018, kl 15.45
Poodides on erineva suurusega seemneid lindude toitmiseks. Milliseid eelistada- pigem väiksemaid või pigem suuremaid? Olen alles algaja linnutoitja, seega probleem täitsa olemas.
 
toidutare 26. veebruar 2018, kl 15.46
pean silmas ikka metsalinde, mitte toalinde.
 
linnuke 27. veebruar 2018, kl 18.17
Õuelinnud söövad päevalilleseemneid, mitte neid pisikesi mis mõeldud toalindudele. Poodides kohe pakendile kirjutatud "Lindude talviseks toitmiseks". Täna rääkis raadiost, et linnud eelistavad musti päevalilleseemneid, et need olevat õhema koorega. Aga minu linnud söövad ka triibulisi ja pole miskit probleemi. Veel annan neile neid pisikesi pallikesi, mis võrgu sees, ja suuri rasvapalle ka. Linde on nii palju, et seemneid annan hommikul ja õhtul enne päikeseloojangut (kui päike läinud, pole enam linde söömas) jao pärast, muidu söövad mind vaeseks. Rasvapall on kogu aeg saadaval.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!