Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
värske sõnnik
 
marleen 18. aprill 2018, kl 14.20
tuttav tõi heast südamest värsket hobusesõnnikut. niikui kukkus nii korjas üles. mida sellega ma saan oma aiamaal ära teha? kui sellel aastal mitte midagi, siis kahju küll. ei oska ma teda kuskil hoiustada. kui sellisel kujul ei kõlba, äkki sobib kui veega näiteks lahjendada? head nõuanded teretulnud. haisu peaaegu polegi. imelik eksole. lehma oma üksaasta haises mis hirmus.
 
soovitan 18. aprill 2018, kl 20.40
Pane googlesse " hobusesõnnik" ja leiad võimalusi kasutamiseks.
 
hp 29. aprill 2018, kl 09.15
Kui kuripeenart teed, kaeva sügav vahu ja lao täis, muld peale ja kurgid kasvavad väga hästi. Sügiseks on muutunud kompostiks. Siis võib teha kõrgema kõrvitsapeenra, sõnnik alla ja muld peale. Ja võib ka niisama mõne koti seisma jätta sügiseni ja siis kaevata mulda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!