Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
potiroosid
 
nõutu 20. aprill 2018, kl 13.19
Mul peenras potiroosid. Kasvasid juba mitu aastat aga möödunud suvel hakkasid kiratsema, jäid niruks, viskasid lehed maha. Sügisel istutasin neist kehvemad potti ja viisin tuppa. Kümnest üheksa ajasid uued võrsed ja nüüd on mul juba ammu üheksa potiroosi, õitsevad ja on ilusad rohelised. Tahaks neid nüüd uuesti peenrasse aga kardan, et nad saavad šoki kui õue viin. Kuidas toimida?
 
:) 20. aprill 2018, kl 13.46
Mina harjutasin neid erineva temperatuuriga, termomeeter oli kõrval koguaeg :D
Vaikselt siis soojemate ilmadega õue, ööseks sisse, aga järjest jahedamasse. Ja siis nii nädala või kahe pärast välja, külmematel öödel kata kinni. :)
 
samuti nõutu 22. aprill 2018, kl 12.07
minu omad jäid peenrasse ja jäidki, s.t läksid talvega välja. eriti ei kurvasta, sest kui kingitakse või ostan, panen uued asemele. hakkasin mõtlema, kas jätkuvalt sama koht ikka sobib. see lehtede mahaviskamine oli minulgi, millest küll?
 
vist? 22. aprill 2018, kl 16.17
Kusagilt on meelde jäänud, et nende potirooside eluiga ongi lühem tavalistest roosidest.Oma rooside põhjal võin seda kinnitada.
 
Jah 23. aprill 2018, kl 11.59
Kindlasti on eluiga lühem, aga alahinnata ka ei tohiks. Olin esimest korda potirooside suhtes sügisel kindel, et talve nad üle ei ela, ei hakanud kinnigi katma. Minu üllatuseks olid kevadel jälle elujõudu täis ja ajasid pungakesi välja. Seda poleks uskunud! Eks ta ka omamoodi õnne asi on.
 
hp 29. aprill 2018, kl 09.17
Ehk tulid mingid söödikud peale ja sõid lehed ära....
 
... 29. aprill 2018, kl 13.35
http://maakodu.delfi.ee/news/maakodu/aed/kuidas-istutada-potiroosi?id=30983615
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!