Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
tolmeldamine
 
Aia 30. mai 2018, kl 22.13
Kas õuna-ja ploomipuid tolmeldab ka tuul, sest tolmukas ja emakas on ju ühe õie peal, või ei ole ? Kimalasi ja mesilasi nägin õite peal harva, kuiv oli, õied ei eritanud nektarit vist?
Agne Tamm 23. juuli 2018, kl 10.00
Tuul jah kah! On isetolmlevaid ploomipuid ja erisugulisi ploomipuu taimi! On ka eri õielisi puid kus eri õied ühel puul ja eri õied erineval puul, niisiis kolm varianti! Viimane varianti ploomipuudel vist pole,et mõni puu täiesti isane või emane on, aga nad annavad tolmu üksteisele ja kes kellele hea on ! Võta ikka mesilased lisaks! Kui lähevad peale pirnipuule või ploomipuudel,siis on hea! Tuleb meelitada suhkrulahusega pritsides, aga mõnikord lähevad ise!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!