Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Aiamaa ja suvila rendi huvilisi?
 
Taivo 04. juuni 2018, kl 21.43
Tere. Juhtus selline asi, et saime endale suvila koos ~900m2 maaga Muuga aedlinnas. Kuna aga endal lähema kümne aasta jooksul mingeid plaane ei ole seoses selle maaga, siis tekkis mõte, et kas maal ja majal oleks näiteks rentimise huvilisi? Kuna maa vajavab omajagu tööd, siis annaks maa koos majaga pikaks ajaks mõistliku summa eest rendile, las rentnik toimetab hoovis oma tahmist mõõda. Õues on mitu suurt õuna- ja ploomipuud, neid ei tohiks muidugi maha võtta, aga peenraid tehku oma tahtmist mööda nii palju kui kulub. Majal praegu katus lekib veidi, selle teen korda, samuti saan loodetavasti tööle pliidi ja soojamüüri. Olemas ka garaaz. Saun on ka, aga see vajab kapitaalset remonti. Kaev on ka olemas, aga vaid kastmisveeks, joogiveeks ei kõlba. Buss 34A peatus ning väike pood 5-7 minuti jalutuskäigu kaugusel. Kas leiduks huvilisi sellisele pakkumisele? kurikas112ättgmail.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!