Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
lilled varjulisse kohta
 
mailisike 11. juuni 2018, kl 09.28
sooviks täiesti varjulisse kohta - ainult mõningane hommikupäike, suure konteineri sisse istudada mingeid õitsvaid taimi. mis ei kasvaks kõrgemaks kui 30 cm, mis võivad kuid ei pea ronima mööda 1 m kõrgust kasti allapoole, mida ei oleks hea lõigata lõikelilleks (et vargad minema ei veaks), mis õitseks suht hooldusvabalt. üheaastane taim siis.
 
k 20. juuni 2018, kl 03.15
1 aastased paraku ei ole hooldusvabad, vajavad kastmist ja vaetamist, varju voiks vahest kaaluda suuterat voi lobeeliat.
 
Teine küsija 20. juuni 2018, kl 23.32
Aga K, kas oskate soovitada ka varju taluvaid püsikuid sarnastesse tingimustesse, mis teema autor kirjeldab? Mul on sama mure, aga eelistaks püsikut.
 
k 24. juuni 2018, kl 01.16
Poolvarju peaksid sobima: astilbe, bergeenia, korea kitseenelas, hosta, varjukivirikud, tiarell, kurekellad, osad kurerehad jne. Tasub tapsemalt lugeda aiandite kodulehekulgedelt, seal on sageli pohjalikumad kirjeldused.
 
Teine küsija 24. juuni 2018, kl 15.33
 
kraade 06. juuli 2018, kl 20.00
Minul kasvavad päris kenasti ainult hommikupäikesega paigas poti sees üheaastased virk-liisud (sultan-lemmalts). Neid on täidisõielisi valgest tumepunaseni (ka kirjusid). Ei vaja muud kui vett ja väetist ja õitsevad usinasti kevadest sügiseni.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!