Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Miski jõle mähkur õuna- ja kreegipuudel
 
Ülla-ülla 22. juuni 2018, kl 09.58
Vähe sellest, et Tallinna kandis kõik toomingad hõbedaseks on mähitud, nüüd on ussikesed oma siidiga ka õunapuudele jõudnud. Kreegist üldse ei räägigi, see on täiesti puntras. Käsiraamat soovitab need ükshaaval ära korjata - no see oleks mul siis tihe töönädal redelitega turnimist, pole aega ja jaksu, kere ka suurevõitu puude otsas kakerdamiseks. Kas aga oleks võimalik millegiga pritsida, et nad sureksid? Kui liblikad välja tulevad ja munema hakkavad, on ju järgmiseks aastaks sama jama kindlustatud.
Millega pritsida? Vanaisa soovitab klorofossi või karbafossi, aga selliseid asju enam ei müüda. Liiga mürgised teised ka. Roheline seep ei aita, seda on vanaisa varemgi proovinud. Ei oska enam midagi ette võtta.
(Prits on kodus olemas, aga me pole aastaid sellega midagi teinud)
 
soovitan 01. juuli 2018, kl 21.46
surveveega puud puhtaks pesta, see hävitab kahjurid, ise need ussikesed enam puu otsa ei roni.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!