Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
maaherilane lillepeenras
 
hädas 01. juuli 2018, kl 21.30
Olen hädas maaherilastega, kes on kolinud lillepeenrasse ja saalivad edasi-tagasi oma pesa-august sisse ja välja.Sain juba lilli istutades nõelata, maaherilased on väga tigedad.Varsti tulevad ka lapsed maale ning tahan herilased enne seda ära hävitada.Kas kellelgi on head nõu anda? Varem meil maaherilasi olnud ei ole, vaid tavalised , kes teevad ümmarguse pesa kuuri lae alla.Need herilased ei oled mitte kunagi meid tülitanud ja oleme saanud rahulikult koos eksisteerida, erinevalt maaherilastest, kes tegid pesa just ukse kõrvale peenrasse ning tungivad kallale kõigile kes sinna lähedusse satuvad.
 
Keev 09. juuli 2018, kl 08.25
vesi aitab.Aga ise pead olema hästi kaetud.
 
hädas 10. juuli 2018, kl 21.33
Proovisin uputada külma veega , tühi töö, herilased tegid lihtsalt uue sissekäigu ; siis keeva veega - ikka jäid herilased alles,küllap on nende pesa sissekäigust piisavalt kaugel.Raputasin soodat nagu soovitas üks töökaaslane - ei mingit tulemust.Lõpuks pihustasin spetsiaalse herilase mürgiga,mis k-rautas müügil, ehkki ei taha koduaias mürki kasutada, ning herilased on seni kadunud.Tuttav rääkis, et kui iga päev pesa ujutada, siis herilased jäävad nälga , kuid mul ei olnud selleks piisavalt aega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!