Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Mustika tõstmine
 
Palun nõu 18. juuli 2018, kl 11.17
Tere,
vajan jälle siit mõne targema aedniku nõuannet. Nimelt on eelmisel suvel istutatud mustikas hakanud auku vajuma ja vaja oleks pinda tõsta oma 5 cm kindlasti kui mitte rohkem. Nii palju ma tean, et peale mustikale see ei sobi, et pealt pinda tõstaks. Niisiis tuleb põõsas ikka välja kaevata ja uus muld alla panna. Nüüd aga tekib küsimus, kas teha seda nüüd kui marjad söödud või hoopis kevadel. Kevadise tõstmisega kardan saagist ilma jääda (selle aja peale juba veel vanem taim võib seda pikemaks põdema jääda), aga nüüd augustis seda tehes kardan, et happelist mulda alla pannes saab uue kasvuhoo sisse, mis nüüd vastu sügist omakorda väga halb on.
Kas oskab keegi siin head nõu anda?
 
Palun nõu 02. august 2018, kl 13.43
Tõstan teemat. Ehk keegi oskab ikka aidata?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!