Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Vana heki juurimine
 
Palun nõuandeid 28. september 2018, kl 18.02
Kas ühe hiiglama vana räsitud heki välja juurimiseks mingeid häid nippe on? Väga vana ja väeti ega kannata mingit kriitikat. Lõikaks lihtsalt maha, aga siis hakkab uusi võrseid ajama ja kasvab uuesti, aga seda ei taha, aed niigi väike. Mõned inimesed hävitavad mingeid umbrohtusid äädika abil, kas sellest siinkohal sobib üldse rääkida? Paarikümne meetri heki juurimine omal jõul, oi oi oi oi.....
Ja kui mõni firma sellise asjaga tegeleks, hind oleks vist üsna kirves?
 
Soovitus 28. september 2018, kl 18.37
Lähed Lätti, ostad kohvri õlut 27 x 0.33l (9-10€) ja kaks viina (2 x 4.7€). Otsid paar turskemat külajotat, annad neile labidad ja vana kirve ning ütled neile, et peale heki kadumist võivad nad Lätist toodu omale saada, kui töö korralik on.
 
Parandus 28. september 2018, kl 18.39
...24 x 0.33l...
 
Palun nõuandeid 28. september 2018, kl 19.00
Hehe, aitäh hea mõtte eest! Aga need, kes meil siin poe taga aega veedavad, küll enam labidat käes hoida ei jõua :D
 
Soovitus 28. september 2018, kl 19.18
Uuri vallast, kas keegi tegijam neilt toimetulekutoetust saab, või on seal ehk mõni tegusam töötuabiraha peal. Neil ju alati näpud põhjas ja Lätti minek jääks ka ära. Nt. Mulgi vald lausa soosib sellistele hädalistele tööotste pakkumist (ei tahaks öelda, aga see tundub kohati lausa vahendamise moodi).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!