Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Klaastiib
 
Nõutu 23. mai 2019, kl 17.56
No sain minagi sel aastal endale sõstra klaastiiva näol kena kingituse. Uuringi siis nüüd maad, mida teha? Internetis öeldakse, et kahjustunud oksad maa lähedalt ära lõigata, aga kui mul on väikesed kollased varisevad lehekesed üle terve põõsa laiali? Tervet põõsast küll maha võtma ei hakka. Nüüd siis mõtisklengi, et kas hakata kuskilt maalt lõikuma või lasen põõsal loomuliku lõpuni ära elada. Täitsa masendus peal juba. Ühest jamast saad lahti, kohe uus kallal. Küll ei mäleta lapsepõlvest, et vanaemad oma aedades põõsastega nii palju vaeva näinud oleks...
Kas põõsas surebki ära kui ma midagi ette ei võta? Ja mida siis võtta? Lõikan põõsa maani maha?
 
väike õpetus 24. mai 2019, kl 16.06
...sama lugu!Kui ei "hirmuta",siis ei jää põõsast vist midagi järele,polnud aega pritsida õigel ajal(5-7 päeva enne õitsemist) ja nüüd möllab see sitikas edasi,Ega siin peale pritsimise muu ei aita!Eelmisel kevadel sai tehtud tõrjet ja tulemus oli näha-kuigi ega päris jagu ei saagi ,raske kätte saada.Kui ei taha saagist päris ilma jääda,aitab tõrjuda Mavrik,on aiapoodides müügil.Oksa siseneb alt,hoolega töödelda ka mullapind okste ümber.
 
Nõutu 25. mai 2019, kl 23.19
Aitäh vastamast! Katsetan pritsimisega!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!