Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Koduaia tiik
 
murelik maaelanik 12. juuni 2019, kl 14.45
Mure suur ja andke palun häid mõtteid, mida teha. Neli- viis aastat tagasi lasin kaevata mõned meetrid pika ja samapalju laia tiigi ja nüüd selline mure, et tiigis mingi vetikas, mis ähvardab tiigi kinni kasvada. Oleme seda rehaga välja püüdnud tõmmata, korraks aitab, aga mõne päeva pärast veel hullem, kui enne. Olen postitustest lugenud, et soovitatakse kalu sisse võtta ja samas olen kuulnud, et ka kalad surevad ära selle vetika tõttu ja kalad külmuvad vist talvel ka nagunii ära, kui tiik põhjani jäätub. Olen kuulnud, et sellest vetikast saab vabaks klooriga... aga siis hukkuvad ju ka konnad, kes praegust seal elavad. Niiet see kloori variant kohe üldse ei sobi. On kellegil veel sellist probleemi ja kuidas lahendatud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!