Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
lusitaania teetigu
 
tige 27. mai 2020, kl 22.32
Kas on kellelgi tõeliselt toimivat meetodit, mismoodi nendest jälkidest elukatest jäädavalt lahti saab? Asfalteerimisega? Kuid kui on soov pidada väikest aialappi, kuigi naabritel on võsa - lootusetu? Eelmine aasta oli õudus, näiteks kressid ei saanud isegi ninaotsakest välja pista, enamus pisteti esimestest lehtedest alates nahka, mõni üksik siiski suutis kasvama hakata ja isegi õitseda. Must mullapind neid ei sega, killustik kah mitte. Suured, aplad, kiired, toimetavad peamiselt öisel-hämaramal ajal. Isegi siilid ei suuda neid kontrolli all pidada, siile on palju ja lusitaanlasi mõõtmatult rohkem... Just tulin väljast ja erinevas suuruses elukaid sai laiaks litsutud mitukümmend, kuid "hooaeg" on alles ees. Tigudele pandav mürk on kahjuks välistatud justnimelt teiste loomade tõttu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!