Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Muru ja koerad
mariliis.vaiksaar@gmail.com 19. veebruar 2023, kl 19.57
Tere! Oleme uued maja omanikud (eelmise aasta suvest). Meil ka kaks koera ja tahaks nõu inimestelt kellel sama kogemus või oskavad nõuga aidata. Nimelt kardan, et muru mul enam pole .... :D kui lumi jõudis vahel sulada, siis muru ma praktiliselt ei näinud, ainult soppa - nagu oleks hobused traavinud, ütlen ausalt, kardan, et koerte jooksmise peale on muru rikutud ja ei hakka kasvama :( Näen ainult muda ja mõnda üksikut laiku kus nagu muru saaks kasvada kevade.
Kas on veel kellegil samuti, et kevad on muru nagu mülgas ja looduse ime läbi ikka ilus muru kasvab? Või on vaja juba kevade midagi tegema hakkata, kui enam lund peale tule.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!