Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Kamado grillil praod
Urve831 23. mai 2023, kl 11.56
Tellisime kaup24 e-poest omale selle punase Kamado Nordgarden grilli https://kaup24.ee/et/sport-puhkus-matkamine...
Nii kaua olime omale koju uut grilli tahtnud ja lõpuks otsustasime, et teeme siis selle suurema väljamineku. Lõpuks kui grill kohale jõudis, siis pakki avades nägin kohe, et grilli välispinnas sellised ämblikuvõrgu moodi praod. Täitsa lõpp!! Kuna endal kogemust ei olnud, siis võtsin veel kaup24-ga ühendust, et kas ma olen defektse toote saanud. Nemad aga kinnitasid, et see on normaalne ja grillismist kuidagi segada ei tohiks. Ja et punastel grillidel pididgi need praod kõige paremini näha olema, mustal nt nii hästi pole. Uskusime siis seda ja tegime esimesed katsetused. No liha on ikka super seal kamado grillil teha, nii maitsev ja mahlane jääb.

Aga on kellelgi veel kogemust olnud pragudega kamado grilliga?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!