Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
tokkroosid
 
roosi tokk 16. juuli 2007, kl 13.26
Esimest korda õitsevad minu aias tokkroosid, tõeliselt võimsad, kõrged - kõvasti üle minu pea, ja imearmsate roosade õitega :)
Mida tokkroosi-targad ütlevad: järgmine aasta selle aasta taimi vist enam pole? Ja kui uusi taimekesi seemnest tuleb, siis need vist esimene aasta ei õitse ka?
 
mm 16. juuli 2007, kl 14.16
Mul on aastaid tokkroosid aias. Esimene aasta ei õitse, aga edaspidi õitsevad igal aastal. Ja eriti ilusad on mustad tokkroosid, võimsad ja uhked.
 
emma 16. juuli 2007, kl 14.16
nende tokkroosidega ongi nii, et õitsevad teisel aastal.endal juhtus ostes, et on küll nagu tokkroos, aga palju väiksemad. muidu samad.
 
rohenäpp 16. juuli 2007, kl 18.10
Kallis mm Kas sa ei vahetaks oma musti tokkroosi lapsukesi mõne muu taime vastu???
 
mm 17. juuli 2007, kl 09.53
Kallis rohenäpp! Olin sunnitud sellel aastal tokkroosid teise kohta tõstma, oleksid muidu puuvirna taha jäänud. Seoses sellega on tänavu mul ainult lehed ja needki väikesed, vajavad aastakese kosumist. Aga tuleval kevadel mine mõnele laadale, kus taimi müüakse, kindlasti saad sealt, minagi sain just sealt. Ka aianduspoodides on tokkroosi seemet, olen Horteses näinud just musta tokkroosi oma.
 
w 17. juuli 2007, kl 22.54
öeldakse, et kui peale õitsemist lõikad maha, siis õitsevad jrgm aastal jälle. ma jätaks paar tükki seemneid kasvatama(külviks) ja ülejäänud lõikaks maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!