Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
väetamine aias
 
jaa 17. juuli 2007, kl 09.40
siiani olen saanud hobusesõnnikuga kogu oma maa ära väetada, nii puude-põõsaste alused, muruplatsi kui lillepeenrad. kõik kasvas mis mühinal. nüüd aga sõnnikut pole võtta ja saak kidur nii aiamaal kui lillepeenras. lilli väetan vedela väetisega, mis poest ostetud, maasikatele ja vaarikatele ostsin ka juba mingit väetist. aga sügisel peab ju ka ometi mingit väetist panema puudele-põõsastele, et need ikka talve ilusti vastu peaks ja uuel kevadel saaki looma hakkaks.
millega teie väetate?
kui aiapoodi lähen, siis võtab silme eest kirjuks see väetiste valik, ja tundub, et kõik väetised sobivad kõigile taimedele.

ja mida ma õunapuudega ette pean võtma, et õunad poleks ussitanud juba puu otsas, mürki ma pritsinud pole kunagi, aga nii ussitanud õunad kui sel aastal - sellist asja pole enne küll näha olnud.
 
* 17. juuli 2007, kl 10.49
sel aastal on üldse palju kahjureid ja usse, mul ka õunad ussitanud. Kas lehmasõnnikut ei saa kuskilt hankida?
 
jah 18. juuli 2007, kl 09.35
See aasta oled hiljaks jäänud, pead sööma ussitanud õunu.Sõnnikut ei ole vaja iga aasta panna kuna järelmõju 2-3 aastat.
 
nii ja naa 23. juuli 2007, kl 14.31
mina pidin sellel kevadel palju murust sammalt välja kraapima ning pärast külvasin muru juurde ning vahetult enne vihma külvasin ka muruväetist. Nüüd muru kasvab nagu mühiseb. Seda muruväetist tuleb panna paar korda suve jooksul.
Peenardele panin väga vana seisnud lehmasõnnikut.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!