Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
roos
 
mari 18. juuli 2007, kl 11.02
Roosil on lehed kuivanud osaliselt.Ehk peaks kastma fayriga.Mõni putukas närib?
 
roos 18. juuli 2007, kl 14.10
äkki kastaks,ja samas ka piiluks kas pole kahjureid peal ja alles siis otsustada millega pritsida
 
ahaa 18. juuli 2007, kl 19.13
Kasutan teemat, kas sellised roosid, väikeste õitega, mida potiga poodides müüakse (selver jne poed) ka õue istutades kasvama lähevad? Mul õitses ta 2 korda potis, istutasin pärast teist õitsemist õue, aga siis tõmbasid kõik lehed pruuniks, kuivanud ei tundu olevat. Lihtsalt kõik lehed on pruunid. Nii juba kuu või rohkem. Eile leidsin ka pisikesed uued rohelised lehed. Kardan, et taim läheb siiski välja ning uued rohelised lehed muutuvad ka pruuniks.Kas on kellelgi kogemust potiroosi õue istutamisega?
 
maali 18. juuli 2007, kl 21.40
mina istutasin eelmine suvi ühe a talvel katsin kinni nüüd õitseb ilusti väljas:)
 
tädike 20. juuli 2007, kl 14.18
See ju normaalne,et esialgu kollaseks lähevad,nad viidi ju toast välja päikese kätte.Harjumatu keskkond esialgu aga pikapeale harjuvad ja nagu näed hakkavad uued lehekesed tulema.Kasta taimekest hoolega,oleksid võinud mõne kahara oksakese päikese varjuks panna.Talveks kata kuuseokstega ja järgmine aasta õitseb!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!