Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Liilia kasv
 
Keksutaja 19. juuli 2007, kl 08.30
Tere.
Kasvatan liiliaid esimene aasta ja nüüd mure. Ilusti ajasid end mullast välja, aga pikkusesse ei taha kasvada. Nüüd ongi nii, et vars ca 10 cm ja õis lahti(õis ikka normaalsuuruses). Milles võiks olla viga, et nad pikkust ei kasvatanud?
 
Mandrin 19. juuli 2007, kl 09.07
Ei tea kas tasub muretseda,mul oli esimene aasta sama jama.See-eest tänavu on liilia vats 1m. pikk ja 1,5cm. jäme,täielik hiiglane,mingid hiigel liiliad.
 
kah algaja 19. juuli 2007, kl 12.32
Kas ja kuidas liiljaid väetada? Millise väetisega?
 
kats 20. juuli 2007, kl 10.52
Eks tuleks järgida ikka põhitõde,et kevadel lämmastikurikkamaid väetisi ja suve teiset poolest lämmastikku vähem,teisi aineid rohkem.Ise olen kasutanud kevadel tavalist aia üld- kevadväetist,vist Kemira oma.Suve teisest poolest aga aia üld-sügisväetist.Kasvuajal kastnud ka vees lahustatud väetisega.Talveks katan kõdusõnniku kihiga.Veidi peab tundma oma aias kasvavaid liiliaid,nt.tiigerliiliad jt.armastavad veidi happelisemat mulda.Aga martagonid,valge liilia,kuningliilia jt.vajavad pigem aluselist mulda.Aga Keksutajale pakuks ka varianti,et see keeruline talv ja üsna põuane,kohati vägagi külmavõitu kevad kasvuajal rikkus liiliate kasvutsüklit.Meil nt.olid sel aastal tohutult suured nartsissid,tulbid,sügislillelehed jne.-vahel pole teisi nagu ollagi-10 cm ja õis.
 
kah algaja 20. juuli 2007, kl 13.45
Tänud, kats, põhjaliku vastuse eest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!