Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
ämblikliilia
 
¤¤¤ 19. juuli 2007, kl 12.33
Kas keegi kasvatab sellist taime? Ise ostisn laadalt. Müüjal oli nii palju tegemist, et tal ei jätkunud mahti seletada. Mõtlesin, et pole hullu , internetist leiab kindlasti infot. Nüüd lugesin, et see ikka rohkem toataim. Talveks tuppa. Ise istustasin avamaale ja õitses ka juba. Pean ma siis sügisel potti istutama?
Ja järgmisel aastal jälle õue? Kas selline solgutamine on ikka hea?
 
spets 19. juuli 2007, kl 12.58
Mina ei teadnudki, et seda välja võib istutada.. Mul olnud kevadest potis, lehti kasvatab, aga ühtki õit pole. Minumeelest oli ta nagu ratsuritähe kasvatamisega samasugune.
 
enc 19. juuli 2007, kl 14.08
Mina ostsin turult mammikese käest taime nimega ämbliklill,siiani pole küll ühtki õit tulemas näha,näis, kas tulebki.Ei ole enne sellist näinud, mammi kiitis, et ilus lill.
 
eva 21. juuli 2007, kl 20.37


minule ostis ämmamamma selle ämblikliilia ,kusagilt kataloogist.Istutasin juunis õue kiviktaimlasse.,õitseb tõesti nagu ratsuritäht.õis oli valge, lõhnas hästi.õied väiksemas tihedalt koos.Toon ka talveks tuppa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!