Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
elulõng
 
kati 20. juuli 2007, kl 17.36
ostsin kevadel laadalt elulõnga. tahtsin küll suurt, aga polnud, siis soovitas müüja mingit väikseõielist. ostsin siis neid kaks, aga praeguseni ei ole nad kasvanud suuremaks, kui olid ja pikkust on neil keskmise astra jagu. nüüd vaatan, et ühel hakkab vist õis ka tulema, eks näis siis. aga mis selle nimi on, ei mäleta, mingi külmakindel sort ja nimes oli ka midagi, et siberi. kas keegi äkki teab sellisest taimest midagi.
 
ei tea 20. juuli 2007, kl 21.15
sul läks siis hästi- ma ostsin ka ühe punaseõielise, aga see närbus täiega ära. Jätan aga maha, ehk juurdub edasi... kahju
 
mul ka 21. juuli 2007, kl 11.21
Eelmine aasta ostsin neli elulõnga ja arvasin sellel kevadel,et vist ei tule nendest midagi välja,aga kõik mühistavad kasvada ja õitsevad.Kannata,küll järgmine aasta on kõik ok.
 
MA 23. juuli 2007, kl 14.58
elulõng ei õitsegi esimesel aastal!
 
njah 23. juuli 2007, kl 16.40
mul ka see siberi külmakindel elulõng. Nüüdseks siis teine suvi- istutasin üleelmisel sügisel ja kasvab nigu mühiseb. Õitses see minul aga juba juunis ja nüüd on sellised vahvad karvased pallid küljes. Väga kena.
 
123 23. juuli 2007, kl 21.45
Mul kasvab siber juba paar aastat aga õitseda ei taha. Külm teda ei võta aga suvel kah silmailu pole. Ilmselt tegu kohaga/mullaga kus nad kasvada ei taha, sest ka minu eelkäijad on samasse kohta üritanud elulõnga kasvama saada aga tulutult.
Suureõieline kah olemas aga see sellise koha peal, et tuul murrab maha ja pole sellestki asjas saanud paari aasta vältel. Külm samas pole liiga teinud (kuigi külmaõrnad).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!