Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
roos
 
Liska 21. juuli 2007, kl 13.22
Tere!
Kas keegi teab, kas roose saab ka aasta ringi toas kasvatada? Nii et suvel verandal, talveks tuppa. Või on talvitamine kindlalt vajalik? Roosa pinnakatteroos- The Fairy. Tänud vastajatele!
 
pipa 21. juuli 2007, kl 16.53
minu roos mille tõin talveks tuppa elas seda pärast kõvasti üle kui peenrale juuni kuus tagasi istutasin, kiratses. Teine roos mis talveks peenrale jäi oli küll veidi külma saanud, aga kasvatas ilusad rohelised lehed ja õitseb rikkalikult
 
lii 21. juuli 2007, kl 18.28
pinnakatteroosid on minul suurtes amplites(1roosi kohta 10l mulda)sügisel kui külmaks läheb tõstan jahedasse keldrisse(mitte kartulitega ühte ruumi)talve jooksul kui muld väga kuiv on,kastan natuke,kevadel toon õue,lõikan tagasi ja lähevad iga aastaga aina võimsamaks.Mõni on ikka välja ka läinud,oleneb vist sellest ka kuidas suvel väetist on saanud.üks aasta jätsin õue ja külm võttis ära.Aga võibolla võib külmade saabudes potti istutada ja lasta toas juurduda ja siis talvituma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!