Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
akuga murukäärid
 
aiasõber 24. juuli 2007, kl 11.37
Jagage palun kogemusi - kas tasub muretseda akuga murukäärid, et lihtsustada peenraäärte korrastamist? Kas õigustavad? Aitäh.
 
p 24. juuli 2007, kl 11.48
paljud kasutavad,saab ka trimmeriga,pisemaga
 
sipsik 24. juuli 2007, kl 17.42
Vääga õigustavad. Peenraääred ja puudealused nüüd puhtad. Aku võix kauem vastu pidada.
 
bosch 24. juuli 2007, kl 21.54
boschi omasid küll ei soovita. ta teeb oma töö hästi ja puha, aga seal on selline turvalukk, et seda peab koguaeg all hoidma, noh et kui lased lahti siis jääb seisma, aga selle nupu hoidmisest väsib käsi ikka tõsiselt ära. lihtsam on juba tavaliste kääridega teha.

ja muide sirp on väga hea asi. kuigi tundub veider. mina teengi kas sirbi või kääridega, aga valdavalt olen selliselt puudealused ja peenraservad hoidnud, et on väike mullariba, siis saan niidukirattaga mööda seda sõita ja niidab kenasti ära.
 
katu 24. juuli 2007, kl 22.43
Täiesti nõus boschiga. Mul näpp seda hoides nii väsib ära, et olen täiesti loobunud. kasutan väga harva. Teen trimmeri ja kääridega, töö kiire ja korralik :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!