Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
sipelgad
 
mann 24. juuli 2007, kl 15.26
avastasin marjapõõsaid rohides,et aed on sipelgaid(punaseid) täis.mida teha?keegi soovitas pärmi suhkruga vedelaks hõõruda ja siis põõsaste alla panna.pidid sööma ja lõhki minema.aga ei jõua seda pärmi enam osta,sest terve aed on täis.võib-olla keegi teab midagi tõhusat,mis aitab?sool ajab nad lihtsalt teise kohta:(
tänud vastajaile.
 
sipelga hirm 24. juuli 2007, kl 15.58
Olen ostnud lõputult sipelgate vastu vastavat pulbrit ja seda aerosooli varianti,nii kui pesa leian,panen mürki.kuna mul on aias palju kive(lillepeenra äärised,kiviktaimla)siis just nende alla teevad nad oma pesi,olen tõstnus pea kõik kivid üles ja kui pesa leidnud,siis sinna mürki pannud.palju vähemaks on jäänud ja majja ei ole nad ka enam tunginud.Enne oli igahommikune protseduur köögis sioelgate hävitamine.Vaevarikas ja ka kulukas on nendega võitlemine.
 
proovi 24. juuli 2007, kl 22.47
...kohvipaksu!
 
ja 25. juuli 2007, kl 10.54
ära peletab kaneel, aga müüakse rohelises pakis sipelgamürki, see üsna mõjus, aga vaeva nendega näeb tõesti, aerosoolist on ajutine abi.
 
. 25. juuli 2007, kl 10.58
sipelgaid on see aasta liiga palju :(
 
seda 25. juuli 2007, kl 14.04
olen ma ka täeldanud, et rohkem kui varem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!