Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
elulõng
 
maali 25. juuli 2007, kl 14.17
on kidura võitu, istutasin ta eelmisel sügisel, kevadel ajas ikka mõne pikema haru ka aga lehed on ladva poole väikesed ja augulised.Uurisin lähemalt, mingeid satikaid ei märganud ei lehe all ega peal. Mida teha, et ta paremini kasvaks? Olen suve jooksul ka paar korda väetanud.
 
Heidi 25. juuli 2007, kl 14.45
Mul sama lugu eelmisel aastal ostetud elulõngadega - ei kasva. Väetatud, kastetud ja saanud tähelepanu rohkem, kui teised taimed.
 
Sayonara 25. juuli 2007, kl 14.52
Sama jama,kuidagi kidurad sel aastal,vaatame mis järgmine aasta toob....
 
Katja 26. juuli 2007, kl 11.36
Mul ka augulised, õiepungad puhtani nahka pandud, mõnedel taimedel veel, kahtlustan küll mingit peletist
 
Helga 27. juuli 2007, kl 18.00
Elulõngale ei meeldi, kui muld "jalge ümber" on kuum ja kuiv. Nii et tuleks midagi tema ette istutada või vähemalt kivid vms panna, muidu jääbki vinduma. Ei meeldi ka üleväetamine ja ülekastmine - eriti ei talu liigset väetist väikseõielised. Väetist õgivad hoogsalt vanemad, korralikult juurdunud taimed (suureõielised siis), noorukestele võib sellega liiga teha. Kui sai sügisel suht hilja istutatud, siis võib olla, et taim kulutab veel sellegi aasta oma maa-aluse osa arendamiseks ja hakkab pealt hoogsamalt kasvama järgmisel aastal. Õisi armastavad teod, ka näiteks kõrvahargid.
 
maali 29. juuli 2007, kl 12.54
istutasin taime vana kuivanud õunapuu äärde, et roniks mööda tüve üles.Äkki ei meeldi tal seal kasvada, algselt hakkas ilusti kasvama aga mida edsi suve poole, seda kiduramad võsud sirgusid, taim alt poolt ilus ja lopsakas.
 
k 01. august 2007, kl 16.58
Elulõnga juure juurest tuleks kindlasti multshida. Kui panna vana puu äärde, siis kindlasti kaevata istutusauk läbi ja panna head mulda parasjagu sisse. Elulõng tahab olla ikka päikse käes. Kuidas valgusega lood on?
 
maali 03. august 2007, kl 23.15
valgust on seal piisavalt ja mulda ka väetanud korralikult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!