Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
kui pole tuttavaid aiapidajaid kes aitab
 
kati 25. juuli 2007, kl 21.23
või kus kohast ammutate oma tarkusi,uuendate ideid ?arvan ,et aiapidajate seas pole kadedaid ja jätab, ehk siia nii mõnigi linke, kus oleks õpetusi ,silmailu ,häid ideid.või mis teie arvate siiani otsisin vastuseid kodukauniks foorumites ,aga seal nagu rahvast vähem,ja veel üks mõte, et ka siin võiks olla aiatööga ja kõige sellega kaasnev ostan, müün ja vahetan osa. või mis teie arvate?lihtsam otsida ja ka müüa või vahetada.Lugupidamisega algaja aia ja asjaarmastaja.
 
aga palun! 25. juuli 2007, kl 22.17
<kodukauniks.ee> on väga abivalmis ja kenad inimesed, siis nende <aiaklubi.ee>
Sealt saab tarkusi kapaga, loe neid foorumite küsimusi ja vastuseid ja küsi ise.
 
uuesti proovin 25. juuli 2007, kl 22.19
<www.kodukauniks.ee> ja <www.aiaklubi.ee>
 
noh, äkki enam ei oska 25. juuli 2007, kl 22.21
http://kodukauniks.ee http://aiaklubi.ee
 
jah 25. juuli 2007, kl 22.22
Ja sealt leiad veel palju linke.
 
jah 25. juuli 2007, kl 22.23
Ja sealt leiad veel palju linke.
 
mirr 26. juuli 2007, kl 12.15
ideede uuendamist saab küll internetist, aga aiapidamise tarkusi võiks jälle otsida vanadest aiapidamiskäsiraamatutest raamatukogus.
ning alati võid ju panna siia küsimusi:)
 
mina 26. juuli 2007, kl 15.30
kodukiri ja kodu ja aed on üsna kobedad ajakirjad algajale aednikule. mul neid maal suur kirstutäis ja igal suvel leian aga jälle midagi uut ja asjalikku :D
 
häbelik 26. juuli 2007, kl 18.44
omad valusad ja mittevalusad kogemused:)
 
taimetark 26. juuli 2007, kl 23.52
palju inspiratsiooni sain lätis lidos käies.nüüd aretan oma aeda ka midagi selle sarnast.ja olen ka ajakirjadest -raamatutest üht-teist huvitavat leidnud.
 
tarkuseterade koguja 30. juuli 2007, kl 00.24
Äkkki keegi lähisugulastest sugulastest maal tegeleb aiandusega või hea abivalmis naabergi abiks. Ka emad ju oskavad nõu anda,isegi kui kõrvuti ei ela. Aiandus.ee ka abiks ja ajakirjadki.
Ema oli eluaegne lillesõber ja ilusad peenradki rivis maal,oskasin märgata ja küsida, nüüd nii tänulik emale - kahjuks nüüd 4 aastat juba manalateele läinud. Nii kahju,et ei osanud rohkem küsida ja teadsin,et saan alati küsimustele vastuseid ja lükkasin tulevikule, kuid.........Nüüd õpetan oma lastele tarkusi ja huvi neil on, lausa teevad märkmeidki.
 
n 30. juuli 2007, kl 21.46
aianduse kohta on päris palju ajakirju. Lisaks kodukiri ja kodu ja aed ajakirjale veel maakodu, poes ka erinevaid raamatuid.Kui oled enda jaoks mingi stiili valmis mõelnud, on ka otsimine kindlasti lihtsam. Aga aiapidamise tõed muutuvad ajas, nagu kõik siin ilmas. Näiteks 50.a. tagasi kui minu vanaisa alustas aiapidamisega, (mida nüüd jätkan mina), kaevas ta roosid sügisel maast ja viis jahedasse ruumi talvituma, mida käesoleval hetkel peetakse kentsakaks käitumiseks. Ja üks asi on taimede kasvutingimused, teine asi aga- iga taim valib endale sobiva koha. Aga igal juhul on põnev katsetada ja oodata..
 
takjas 10. august 2007, kl 09.39
Kodu & Aed on jumalik. Olen tellija esimesest numbrist ja ikka sirvin ka vanu ajakirju ja ikka leian, et midagi on varem jäänud märkamata. Maakodu, Aed, Kodukiri-> uuri aga, ja katseta ja küsi foorumitest.Aiarahvas on sõbralik ja vastused alati heasoovlikud. Käi Aiaklubiga reisidel mööda eestimaad.

Mina esimest aastat panin roosid kevadel peenrast suurematesse pottidesse ja nii tänulikult pole nad mul varem õitsenud. Muidugi pean ka kastmisega hoolsam olema, aga saan pottide asukohta muuta, ka kavatsen talveks keldrisse viia. Varem pole nii toiminud, ikka katan. Selleks talveks siis teisiti.
Muide, minu kaks konna - Fjodor ja Stepan - elavad nende pottide all olevas vees, potid on mõnesentimeetriste "jalgadega".
Kõigil kena!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!