Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
vaarikad, maasikad
 
ennemuiste 29. juuli 2007, kl 09.02
millal istutada maasikaid ja kui suure vahega taimed tuleb panna ja kas talveks peab kuidagi katma vms tegema?
kuidas vaarikaid istutada? kas tänavu sirgunud uued varred kaevan välja ja võin uude kohta viia? kas suure juurestikuga peab võtma või kuidas. ja millal seda teha?
ja kas internetis on mingit a la aiapidaja käsiraamatut?
 
Helga 29. juuli 2007, kl 09.32
Aiapidaja käsiraamatut saad poest ja raamatukogust; internetist võid otsinguga palju lugeda kohtadest www.aiandus.ee ja www.kodukauniks.ee Maasikaid istuta augustis, vahed - nii 30 cm oli meil, meie pole neid kunagi katnud, kui mingis erilises külmalohus elad, siis mine tea, ehk peaks. Vaarikad - jah, tänavused varred kaevad välja, pealt lõikad taime madalamaks, sellise labidalehe-mõõtudes juurepalliga aitab küll. Vaarikaid võiks istutada ka kuskil augustis-septembris (suvi vihmane, nii et pole vaja kaua enam oodata).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!