Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Milliseid lilli päikeserohkele rõdule?
 
Triin 30. juuli 2007, kl 13.15
Suve alguses istutasin oma rõdule kahte potti kollased takeetesed. Hoolimata nende kastmisest ja väetamisest, on nad praeguseks päris koledaks läinud - uusi õisi tekib vähe, tekkinud õied on nirud ning närtsivad ruttu. Endiselt kastan ja väetan neid.
Ja nüüd mõtlesingi, et võiks kuni sügise saabumiseni olemasolevatesse pottidesse midagi uut istutada, mis peaks vastu ka keskpäevasele (kella 12-st kuni õhtuni) päikesele.
Millise valiku teeksite teie ja soovitaksite mullegi?

aitäh!
 
putukas 30. juuli 2007, kl 14.08
Aga äkki on sul potis mulda väheks jäänud? pane mulda juurde; või on liiga väike lillenõu.
Mina läheks kusagile turule või aiandisse ja vaataks mis lilli pakutakse. Laupäeval turul käies jäid silma petuuniad ja kui mul endal rõdu juba lilli täis ei oleks, siis ostaksin petuuniaid ja astreid.
Ja kasta tuleb iga päev.
 
k 31. juuli 2007, kl 14.12
vali lilled, mis peavad vastu sügiseni. Hall-leht, krüsanteemid, ka daaliad, igasuguse huvitava lehega lilled, heliotroop on fantastilise lõhnaga lill rõdukasti, ka mini- ja patioroosid, Kui külmad juba kipuvad näpistama, saad hall-lehele juurde istutada erikad.
 
takeetes 31. juuli 2007, kl 15.47
ehk kastad mind liiast ja näpstad vähe mu kuivanud õisi?
kõik suvelilled sobivad, õitsevad kuni külmadeni.
 
ee 01. august 2007, kl 15.16
Virkliisu on üks äraütlemata ilus ja kiire kasvuga lilleke.
 
krisse 01. august 2007, kl 22.01
ainult kunstlilled.
 
Mirjam 02. august 2007, kl 14.44
Virkliisu kasvab paremini põhjapoolsel küljel. Takeetesel ei ole vaja närtsinud õisi ära võtta. Võib-olla on nad üle kastetud? Petuuniale meeldib palju päikest, aga talle ei meeldi vihma saada. Kukekannus on ka ilus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!