Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
tulbisibulate puhkus
 
fifi 30. juuli 2007, kl 23.12
Võtsin paar nädalat tagasi tulbisibulad üles. Panin nad kuuri kuiva kohta pappkarpi nö puhkama, enne kui sept uuesti maha panen. Kas see on ok, või peaks nendega veel midagi tegema? Peaks nad olema päris pimedas, või mullast täitsa puhastatud (praegu on natuke mulda küljes, niipalju, kui kuivast mullast võttes külge jäi) või veel midagi?
 
???? 31. juuli 2007, kl 09.44
Kuskilt on kõrvade vahele jäänud et tulbisibulad tahavad sooja ja kuiva.
 
kass 31. juuli 2007, kl 11.11
mullast peavad puhastatud olema ja kuivavad natuke, siis puhastatakse ka vanad juured küljest ja vanad koledad koored, mis ise lahti tulevad, võetakse ära. pimedas ei pea olema, nad peavad ju uued idud välja ajama, selleks on valgus just hea.
 
nii ja naa 06. august 2007, kl 14.37
mina lugesin elelmisel nädalal Õhtulehest, et tulbisibulad tuleb kohe peale lehtede kolletamahakkamist üles võtta, sest puhkamiseks peab pikem periood olema. Need puhanud sibulad tuleb siis alles hilissügisel uuesti mulda panna.

Kuna mina jäin nende ülesvõtmisega hiljaks, siis enam sellel aastal eui võtnudki,.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!