Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
rohelised tomatid
 
tiiu 31. juuli 2007, kl 14.02
ostsin tomatitaimed viimasel hetkel ja müüja ei teadnud, mis tal järgi on. osa üidid olema rohelise tomti taimed. ja nii ongi, aga kuidas ma aru saan, kui need valmis saavad??? kollased on juba kollaseks minema hakanud, aga need rohelised on hästi suured ja palju küljes ja ma ei saa aru, kas mõni jub on valmis ka????? aidake hädalist, tahaks tomteid süüa!!!!
 
alissandra 31. juuli 2007, kl 14.37
Roheline tomat on ka kohati natuke kollakat karva, kui küpseks saab.
 
alissandra 31. juuli 2007, kl 14.38
... ja katsudes saad ka aru, küps tomat ei ole ju enam nii kõva nagu ta toorelt on.
 
laurika 31. juuli 2007, kl 16.31
Mul õde kasvatas eelmisel aastal rohelist sorti tomatit. Tema pani algul märgi juurde, et milline tomat kõige esimene, milline teine jne. Siis vaatas kõrval kasvavate punaste järgi, et kui kaua umbes üks tomat rohelisest punaseks läks ja siis hakkas selle järgi neid rohelisi ka noppima. Hiljem ütles, et peale paari eismese tomati hakkas juba taime küljes katsudes ja tooni jälgides aru saama, milline valmis on. Aga roheline tomat väga pehmeks ei läinudki, ainult toon muutus heledamaks.
 
tiiu 31. juuli 2007, kl 21.23
mina omadest küll aru ei saa, on ainult jube suured ja kobaras on10 ja rohkemgi veel.
 
dfs 01. august 2007, kl 01.06
äkki siis lihtsalt pole ükski veel valmis? võta prooviks kõige suurem ja mis tundub natukenegi pehmem ja lihtsalt maitse siis. üks tomat raisku ei ole nii hull :D
 
tiiu 08. august 2007, kl 08.13
oh kui head need rohelised tomatid on, nii tugeva viljalihaga ja üldse pole hapukad. katsusin, et atuke juba pehmed ja sellised oranzikad vaod tulid kooresse ja olidki valmis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!