Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
draakonipuu ümber istutamine
 
mina 01. august 2007, kl 21.57
Sai kevade alguses soetatud korralik, 4-osa, draakonipuu. Aga nüüd asjalood nii, et 4-st osast 2osa on elujõulised, 2-l osal mädanesid varred ära. Poest kust puu ostsin öeldi, et on üle kastetud. Mina ise julgen pigem arvata, et olen pigem vilets kastja. Mida edasi teha? Peaks vist ümbes istutama? Aga üks pikk vars on täitsa kobe, aga ilma lehtedeta. Lihtsalt vars. Mis sellega teha, ots maha lõigata? Kas kasvatab uued lehed? Andke palun nõu.
 
ma 01. august 2007, kl 23.07
kastsin ka üle ja just nii juhtuski. Oota nats aega, siis näed, kas kasvatab uued lehed, istutada võid proovida, siis näed kui märg mullapall on, aga ta ei taha eriti suurt potti. Need minu kogemused, asjtundjad ehk arvavad teisiti, mul igatahes toimis.
 
. 02. august 2007, kl 15.57
mul vist ka draakonipuu,selline peenikeste lehtedega, see muutus ka paar aastat tagasi niruks, põhjust ei mäleta enam, aga igal juhul lõikasin ta juppideks -kasvatas vees uued juured alla ja järelejäänud tüvejuurikast uued lehed, siis uuesti mulda, kasvab normaalselt
 
. 02. august 2007, kl 22.13
kui läheb alt vars pehmeks,siis on ülekastetud või jätad vee lillealusele.sellel mis terve lõika natuke pealt maha.lõikepind kata tuhaga.need millel varred mädad,lõika ära alt pehme osa ja pane vette.kui tulevad juured alla võid mulda istutada.
 
to ma: 02. august 2007, kl 23.34
aga mis juhtub kui draakonipuu suurde potti istutada?
 
. 03. august 2007, kl 21.41
kui taim on liiga suures potis hakkab ta juuri kasvatama.
 
v 03. august 2007, kl 22.52
a kui on oma juureportsu ära kasvatanud, kas siis viskab pealmise osa ka suureks?
 
ma 04. august 2007, kl 16.20
ausalt öeldes ei tea, mis siis juhtub, aga soovitatakse mitte suurde potti istutada. Tal pole juurestik eriti suur. Ma olen ka katsetaja, uurin siit ja sealt.Seega saan sõna võtta vaid teemal, mis järgi proovitud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!