Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
hindamisakt
 
nipitiri 02. august 2007, kl 10.34
Kui lahen korterit vaatama ja on hindamisakti vaja panga jaoks (laenu saamisex)ning olen kahe vahel kas tahan korterit voi ei kas siis maksan ikkagi mina hindamisakti eest ja kui palju see umbes on. Voi on kinnisvara maakleril see olemas ja laheb kogu hinna sisse koos tema tuludega. Akki keegi aitab.Toeline vohik. Ette tanades.
 
c 02. august 2007, kl 11.22
pank annab laenu ikka konkreetse korteri ostuks (ja tagatisel) mitte niisama, et ...vaatan kas üldse meeldibki. Otsus peab olema enne tehtud ja siis sina tellid akti
 
v 02. august 2007, kl 11.31
Tüüpkorteri puhul teeb pank hindamisakti vahel ka odavalt või tasuta, sõltuvalt pangast. Hansas oli 600, Nordea ei tahtnud midagi. Üldiselt maksab see, kellel on vaja. Tavaliselt on selleks ostja, sest tema tahab laenu, mitte müüja.
 
hindaja 02. august 2007, kl 11.45
vaata kinnisvarafirmade kodulehekülgedelt hindasid ja vali sobiv
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!