Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
veel hekkidest
 
nõutu 02. august 2007, kl 12.02
Istutasin eelmisel aastal oma krudile piirdeks mitmesugustest lehtpuudest 80 m pikkuse heki, aeda ma ei taha maale teha. Kõik läksid ilusti kasvama, ise ma seal praegu veel talvel ei ela ja kevadel avastasin, et kõik istikud (va sirel) oli kitsede või jäneste poolt pealt ära söödud. Mõned istukud ajasid uued võrsed, kuid enamuste asemele istutasin sel aastal uued. Ei tahaks igal aastal uuesti istutada. Kas on mingit nõu, mida ette võtta, et loomi eemal hoida hekist?
 
nii ja naa 02. august 2007, kl 13.19
looduse vastu ei saa, tuleb teha nii, et metsloomad neid sööma ei pääseks. Järelikult ikka traataed väljaspoole hekki.
 
nu-nu 02. august 2007, kl 13.42
sa siis istutagi need taimed, mida kitsed ja jänesed ei taha. on olemas mingid möginad, millega määritakse taimi, et teha nad ebameeldivaks sööjatele, kuid see läheb sul nii pika heki peale kulukaks väga.
 
k 10. august 2007, kl 19.47
kits sööb pealt, see pole veel taime surm, tulevad uued oksad. Kõige hullemad on jänesed, sest need söövad koore ümber noorte puude ära ja siis see hävib. See mögin ka vahest ei aita, oleneb talvest. Elupuud ei sööda vist ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!