Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
papagoitulp
 
Katariina 02. august 2007, kl 14.38
2 aastat tagasi ostsin "aiasõbrast" papagoitulbi sibulad "Blue Parrot". Pildil oli see sort tõeliselt omapärane ja kaunis. Kevadel tulbi õitsema hakkamisel sain üllatuse osaliseks: lubatud siniseõieline, uhke tulp oli hoopis väikese õiega, siledate kroonlehtedega, lilla värvusega.
Ega ma nüüd nii kauneid õisi ei oodanudki, kui pakendil (olen varemgi erinevaid tulpe oma aeda soetanud ja päriselt on õied osadel sortidel väheke kahvatumad).
Sama sordi sibulaid olen ka poes müügil näinud. Mõtlesin uuesti osta, et ehk oli eelmine apsakas lihtsalt juhus. Tahaks teada, kas kellelgi on selle sinise sordiga kogemusi.
 
mina 02. august 2007, kl 20.35
tõin sama sordi tulbisibulad Hollandist-aga ka pole sinisest õiest jälgegi -roosakas mis roosakas
 
kärtner 04. august 2007, kl 15.41
Mis välismaal sinine/blue/blau, see eestlastel kannab tavaliselt nimetust - lilla, kas siis hele või tume.
Keegi ei räägi siinmaal sinistest astritest,näiteks, vaid ikka kas hele-või tumelilla, kuigi seemnepakil värviks - sinine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!