Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
bonsai
 
nóutu 02. august 2007, kl 19.14
meil on bonsai suremas:(
mees ostis selle algselt oma kontorisse, aga seal hakkasid lehed langema, lópuks ei jáánud enam peaaegu úldse lehti peale, kuigi samas uusi lehti kasvas, aga need langesid jálle maha.
mees tegi muidu kóik ópetuse járgi - kastmine kord nádalas, sprey'ga piserdas iga páev va. nádalavahetused ja kastes pani ka váetist.
núúd siis tóime bonsai koju ára, lootes, et ehk 'kliimavahetus' aitab. on selline úsnagi suur ka ja seega pidi auto pagasis pikali olema, ning eks see kahjustas veelgi.
praegu on ta ródul.

kas keegi oskab soovitada, kuidas bonsaid turgutada?
paistab et uusi lehti on veel tulemas, aga mida teha, et nad kohe maha ei langeks?
 
mul 02. august 2007, kl 22.47
on hiina jalakas. Tema tahab kogu aeg märga mullapalli, tema omapäraks pidi olemagi see, et viskab lehed maha ja siis tulevad uued. Pane neti otsingusse bonsai, sealt leiad klubi, kus piltidega õpetused, äkki saad abi. Edu sulle ja sinu puukesele.
 
.... 05. august 2007, kl 12.33
http://www.bonsai.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=66&Itemid=72
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!