Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
herilasepesa
 
oskamatu 03. august 2007, kl 11.40
Head nôuandjad, olen hädas:-( Avastasin oma viilkatusega garaazhi tipust u 20 cm läbimööduga herilasepesa. On ikka suur teine. Ja kôrgel. Olin pea kuu aega kodunt ära ja enne seda ei märganud midagi. Nüüd siis selline "welcome home" üllatus. Tean kui palju jama vôib hulljulgus ja kogenematus tekitada, niiet teibaga torkima vist ei lähe... Vôi ikkagi lähen? On teil ehk môni parem nipp varuks kuidas herilasepesast u 3 m kôrgusel lahti saada? Loll on loll olla, aga ma tôesti ei oska kuskilt otsast alustada.
Aitäh kôigile, kes hea nôuga aitavad.
Päikest:-)
 
no nii 03. august 2007, kl 12.13
mul oli sama probleem -helistasin siis putukatõrje firmasse ja sealt soovitati osta ehituse servisest spetsiaalne mürk
2 päeva ja 2 pudelt ja probleemist lahti
 
Taisi 03. august 2007, kl 19.11
mine öösel taskulambiga ja tõmba pesale kott ümber ja oledki neist lahti, aga jah siin tuleb ettevaatlik olla, et liiga vara ei lähe ja korraga kõik ikka kätte saad...

ole tubli ja vaata et nõelata ei saa!!!
 
mirr 04. august 2007, kl 00.43
meil oli herilase pesa kättesaadavas kõrguses, ukse kohal, maja seina sees. võtsime pihustiga mürki ja pritsisime peaaegu terve balloono tühjaks, siis ruttu prunt ette. Rohkem probleemi polnud.
 
to mirr 07. august 2007, kl 14.32
Ka meil oli herilasepesa vana maja seina sees, pihustasime mürki ja panime prunni ette. Kuid rohkem ei kavatse seda enam kunagi teha, sest herilasepesa ei olnud vist kohe avause juures ning mürgi pihustamine ei tapnud neid kõiki. Kuna tavaline avaus oli kinni, leidsid nad seepeale endale uue väljapääsu seina seest, mis aga avanes tuppa. Oma paar nädalat leidsime toast herilasi. Esimestel päevadel kümneid, hiljem õnneks vähem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!