Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
millisest aiandist
 
roheline 05. august 2007, kl 15.26
millisest aiandist oleks kõige soodsam osta istikuid (okaspuud, ilupuud), taimi? Võib olla kogu Eesti ulatuses:-)
 
k 05. august 2007, kl 17.24
Soodne ei ole alati põhiline määraja. Mina hindan alati head nõu ja asjatundlikke müüjaid. Seepärast käin kõige sagedamini Kloostrimetsa puukoolis. Juhani puukool internetis müüb soodsate hindadega, vääna puukoolis on elupuuistikud soodsamad. Kui tahad viljapuid, siis soovitan ühendust võtta Polliga. Sealt saad tellida ka omale pereõunapuu just nende sortidega, mis ise tahad, aga kätte saad muidugi siis kui "puu on valmis".
Reeglina käin pisteliselt pea igas puukoolis, sest ühes kohas on soodsamad ühed ja teises kohas teised istikud.
 
vana aiaga 05. august 2007, kl 20.12
et elan kesklinna kristiine piiril ja põhiliikumisvahendiks jalgratas, siis on minu seni vaieldamatu lemmik linnu teel asuv kristiine aiand ja alates tänasest võin sinna juurde lisada ka vuti tänaval asuva Haljassaare puukoooli müügipunkti. sattusin sealt mööda sõitma juhuslikult, aga ostuta lahkuda ei suutnud ;-P

ühtteist (nt püsikdaaliaid soodsa hinnaga kevadel) olen vahel ostnud ka Hansaplantist, Vilj maantee suunal.
Horteses (Laagris) võib käiailusaid taimi talvelimetlemas, aga osta tasub sealt vaid toalilli, sest muud asjad on mujal oluliselt soodsamad. ja üldjuhul on seal horteses millegi pärast meie kliimas just-just õues õide puhkevad lilled alati ammu äraõitsenud võiõitsemise viimases faasis. kas neid kasvatatakse toas ette ja pannakse siis müügiks alles õitsemise lõpul õue? imelik.
 
k 06. august 2007, kl 08.58
Minu lemmik:
http://www.calmia.ee/finfo.html
 
teele 06. august 2007, kl 22.22
nurga puukool,haapsalu tee ääres,soodne ja suur valik
 
heidi 07. august 2007, kl 13.27
Kõige odavam ja suurema valikuga on Läti puukoolid (hinnad kohati 3x odavamad). Ise lähen 20.08 Aiaklubiga sinna. Kui on soovi, siis registreeriga ka ennast sinna!
 
P 09. august 2007, kl 14.33
Kiili vallas Roheline Kaubamaja
 
k 10. august 2007, kl 19.44
Lätist võib ju odavam osta olla küll aga reis ise maksab ka midagi, nii-et ega see nüüd teab, mis võit küll pole minumeelest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!