Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
millest alustada ?
 
whynot 07. august 2007, kl 19.52
endal puuduvad igasugused varasemad kokkupuuted aiatöödega.
nüüd olemas uus kodu väikese maalapiga. eelmiselt elanikult jäid maha mõned põõsad, mis võssa kasvanud, need olen välja kaevanud. Mingi ettekujutus on olemas ka, et kuhu uus põõsas võiks tulla ja lillepeenar. Aga kuna endal kogemused puuduvad, taimi ei tunne, nende hingeelust midagi ei tea, siis ei usalda ennast absoluutselt ja kellegagi nõu pidada ei ole.

olen mõelnud tasulise teenuse peale, aga ma isegi ei tea, mis ma vajan, kas eskiisi, projekti või piisab konsultatsioonist, sest tegemist tõesti väga väikese maalapiga.

et andke nõu, kust kõige mõistlikum küsida :). tahaks, et keegi tuleks kohale ja annaks nõu. foorumist abi veel küsida ei oska, sest ei tea, mida küsidagi ;)
 
nu-nu 07. august 2007, kl 21.33
otsi internetist aianduse-alaseid värke ja vaata kasvõi raamatukogus vanu ajakirju kodu-ja aed ja kodukiri näiteks. sa pead kõigepealt aru saama, mis sulle meeldib üldse. niikuinii teed esimestel aastatel ühte -teist valesti, sellest sa õpidki. soovitatakse teha oma aiast plaan ja sinna siis peale joonistada, mida sa näha soovid. kui sa taimedest alguses suurt midagi ei tea, siis on sul tõesti abi vaja. vaata näit. www.aiandus.ee, sealt leiad üht-teist abistavat.
siin delfis on koduaia foorum samuti olemas.
 
cc 07. august 2007, kl 22.38
väga abiks foorum on http://www.kodukauniks.ee vaata ka vestlusringi, mida näed menüüs
 
Nno33 08. august 2007, kl 22.52
Eelnevalt uuri tõesti raamatuid või netti. Nii kiire ju ei ole. Kevadel hakkad pihta
 
põõsas 12. august 2007, kl 01.22
miks neid võssa kasvanud põõsaid kohe välja kaevasid? ehk oleks andnud neid noorendada või tagasilõigata?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!