Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
tomat
 
algaja 09. august 2007, kl 10.47
Milles viga kui tomat ei jaksa kobaraid kanda, st peaaegu kõik kobarad olen pidanud üles siduma. Ainult 1 sordil on kobara varred tugevad ja seal on ka kõige suuremad tomatid. Kas asi on sordis või milleski muus?
 
mitte algaja 09. august 2007, kl 13.54
Mis tähendab ei suuda kanda, kas kukuvad katki või lihtsalt vajuvad alla lonti, mis on päris tavaline nähtus. Sordist sõltub palju.
 
algaja 10. august 2007, kl 08.40
vajuvad alla londi, st. vars mis kobaraid kannab nagu murdub tomatite raskuse all ära. Ma olen kartnud, et äkki siis tomatid ei saa vajalikke toitaineid enam kätte ja olen hoolega kõik kobarad üles sidunud :) Aga kui ütlete, et see võib ka sordist oleneda, siis tean vähemalt, et ise pole midagi valesti teinud.
 
. 10. august 2007, kl 13.39
minu tähelepanekud on sellised...madalatel sortidel on vaja kobaraid eraldi toestada ja kõrgetel pole vaja. mina kasvatangi ainult kõrgeid sorte. üks vars ja üks nöör...ei mingit muret..
 
mitte algaja 10. august 2007, kl 18.00
Olen aiandis kasvatanud tomateid, kevadepoolsel ajal kukkusid kõik kobarad lonti. Aeglustab paari päeva võrra tomatite valmimist aga muidu ok, sadu ja tuhandeid kobaraid ei jõua keegi toestada. On välja mõeldud ka vidinad mis peaksid toestama, tegelikult ei aita midagi. Suvel olid taimed tugevamad ja seda äravajumist esines vähem.
 
algaja 13. august 2007, kl 08.41
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!