Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
kapsaussid
 
milde 11. august 2007, kl 11.43
millega kaitsta oma kapsaid usside eest?On keegi katsetanud mingi tugeva maitse või lõhnaga taimedest tehtud tõmmisega?Nt.piparmünt,koirohi vms.Et kaitset vajavad dekoratiivkapsad,sobib ka tõhusa mürgi soovitus:)
 
. 12. august 2007, kl 13.40
dekoratiivkapsale pane väetist ja mürki südamest...
tavalisele kapsale...oleneb sordist..varast kapsast päästab mingil määral loor aga säilituskapsast pritsin mina malasiiniga. lahuse teen soovituslikust isegi nats lahjema ja pritsin...õigem oleks öelda et udutan. igasugu tõmmiste peale tegelased vaid irvitavad...
 
suvine 12. august 2007, kl 18.43
milde tänab:)
 
mari 13. august 2007, kl 11.06
olen lugenud,et panna lehtede vahele soola kui hakkab moodustuma pea.ämmal aitas eelmine aasta,aga mul on ainult varane ilus ,teisi on näritud.proovi ise.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!