Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
tiiu
 
veel tillist 14. august 2007, kl 15.14
ostan igal aastal madalat aedtilli, aga see kasvab minu pikkuseks no nii 1,60. milline siis see kõrge aedtill veel välja näeb?? T&ahaks madalat tilli, aga mitte põõsastilli!?
 
k 15. august 2007, kl 14.42
Korja enne ära kui till suureks kasvab.Aedtill kasvab üpris pikaks.Kui sul kasvab 1.60 kõrguseks siis kasvab ta ilmselt pimedamas kohas ja venib välja.
 
just 18. august 2007, kl 22.02
till ikka tõuseb kui vastassugupool teda mõõtmas käib
:)))
 
;) 19. august 2007, kl 18.22
Vanal tillil oli vanasti hoopis teime nimi:D:D:D

Aga tegelt ole lämmastikväetamisega tagasihoidlikum ja külva päiksepaistelisse kohta ja hõredalt(siis saad tillilehti talveks hakitult kuivatada - üleväetatud ja ka liiga tihedalt külvatud taimed kipuvad lamanduma, lehed lähevad mädanema või kollaseks ega kõlba hästi kuivatamiseks). St et mitte paksult ritta, vaid viska peoga peenralapile laiali). Meil külvab see taim ennast ise ja tärkab aiamaal suvalistes kohtades. Üksikud taimed kusagil kapsaste või kurkide vahel on laiad ja leherikkad, kuigi sirguvad ka meeter-poolteist pikaks.
Madal on till enne õitsemist, kui seda mitte liiga tihedasse ritta külvata. Et siis u 2-3 nädalaste vahedega rammusale maale ja hästi kasta ning mitte üle väetada. Enne õiesarikate moodustumist harvenda nii, et iga 5 cm kohta jääb 1-3 taime kasvama, mis kasvavad suurteks üksiktaimedeks. Välja harvendatud "muru" haki peeneks ja kuivata talvisteks tagavaradeks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!