Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Räpina aianduskool, palun infot
 
merzedes 15. august 2007, kl 15.18
Küsin ka siit foorumist, sest siin palju külastajaid.
Plaanis minna Räpinasse maastikuehitust kaugõppesse õppima, aga seal on konkurss ja mingisugune üldteadmiste test. Öeldi, et küsimused aiandusalastest terminitest. aga mina tahaksin natuke konkreetsemalt teada, et mis seal siis täpselt on või mis teemasid puudutatakse. Äkki siit foorumist on keegi hiljuti Räpinasse õppima läinud või üritanud vähemalt ning teab millega tegu? Aidake mind, tahaksin sinna väga sisse saada ja valmistuksin pisut ette.
 
siilike 15. august 2007, kl 19.47
tean et üht teist pead ikka ha ja m2 teada kuidas neid teisenda ja ümber arvutada
 
mul 15. august 2007, kl 22.37
tuttav käis mitu aastat proovimas. Oli ikka päris aedniku küsimusi olnud, ta pole eriti tuhm kuju, aga sisse ta ei saanudki. Konkurss oli ka kõva.
 
nt 16. august 2007, kl 00.03
mõni aasta tagasi oli üks küsimustest kes on põllumajanduse minister meil.
 
no ja 16. august 2007, kl 10.53
punaste viljadega hekitaimed, Eestis kasvavad okaspuud, muruseemne külvinorm jne. Lihtsad küsimused olid, aega ainult nappis
 
M 16. august 2007, kl 11.37
Ringi pindala valem, millistest põõsastest saab pöetava heki, ära tunda nimekirjast suvelilled, 1ha=mitu m2 jne. rohkem ei mäleta eelmisest aastast. Aga kui ikka natukegi asjast jagad siis raske küll ei olnud. Lõppu pidi veel kirjutama põhjenduse miks tahad seda eriala õppida.
 
jah 16. august 2007, kl 15.26
Kui oled pisut aiandusega tegelnud ja oskad elementaarset matemaatikat, üldse pole raske. Kadestan, et saad sinna kooli, ma just kevadel lõpetasin(kaugõppes), jube kahju oli ära tulla.
 
jah-ile 16. august 2007, kl 22.29
äkki oskaksid täpsemalt kirjeldada või näiteid tuua küsimuste kohta. oleksin väga tänulik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!