Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Tartus odavat muruseemet?
 
Abitu 16. august 2007, kl 13.57
Ehk oskab keegi öelda kust võiks leida Tartus odavat muruseemet (muru peaks tulema tihe, suhteliselt madal, jne). Olen kuulnud, et inimesed ostavad seda kuskilt hulgiladudes, kuid kustkohast?
 
madalaks... 16. august 2007, kl 14.55
teeb muru niitmine, tihedaks tegelikult samuti + väetamine, lupkjamine, õhutmaine. Otsi suurtest ehitusmarketitest või aianduskeskustest. 25 kg kott on tõepoolest odavam, kui kilokaupa osta. Ja sellist asja nagu "odav muruseeme" ei ole tegelikult vist olemas.
 
Mailis Aiaklubist 16. august 2007, kl 18.00
Muruseemet võiks külvata pigem vähem, kui rohkem, kuna heinataim on püsik ja tahab enda ümber ruumi ja valgust, et areneda. Kui külvata tihedalt, siis asuvad kõik libled üksteise kõrval ja täiskasvanuks saavad neist vähesed. Kui külvata hõredamalt, siis on igale idanejale piisavalt ruumi ja valgust. Minu soovitus oleks 0,03g /m2 kohta, 25kg saaks 833m2 pinda ära katta.
 
ra 17. august 2007, kl 10.37
Mina olen kõige odavama seemne saanud Sotka juurest aiapoest. On äkki Eesti Sordiseemne pood?..
Igaljuhul oli sügisel kott miskine 40 eeku. Tol hetkel küll kõige odavam seeme mis silma hakkas. Sai just enne külmi külvatud ja tuli üles. Üks kott jäi veel külma garaazi, elas seal talve üle ilusti. Nüüd suvel külvates tuli see talvitunud seeme kah üles. Niiet kvaliteedile pole küll miskit ette heita.
 
katariina 17. august 2007, kl 11.30
mina külvasin nii 6 nädalat tagasi külvinormiga mis mailis soovitas, aga järgmine kord paneks rohkem. väga hõre on see murukene. niiet pean hakkama parandama. seeme oli eestimaine. kastetud sai korralikult ja see mis kasvab, kasvab kenasti, nädalas 2 korda saab niidetudki.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!