Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Mustika pöösad
 
Aednik 20. august 2007, kl 10.32
Olen ostmas mustika pöösaid,kas kellelgi on kogemust ja mis maitsega nad on ?
 
k 20. august 2007, kl 11.07
Mõne suuremas marketis on need müügil, proovi ise järgi. Maitse on "lahjem", kui metsamustikal. Nii umbes nagu võrrdelda nn. kuumaasikat tavalise aiamaasikaga.
kas tead, et kultuurmustikas vajab haput pinnast, ehk siis pead tema jaoks tegema turbapeenra, mille eraldad ülejäänud pinnasest peenrariidega. See pole vajalik, kui elad ise männimetsas või selle vahetus läheduses ja mullal on happeline reaktsioon.
 
kuuke 21. august 2007, kl 15.47
Mul 3 aiamustikat kodus, kõik erineva suuruse ning maitsega marjadega. Üldiselt on magusamad kui metsa omad ning mahl ei määri, st värvitu. Marjad on kõvasti suuremad kui metsa omad. Kaval ongi võtta neid mitmest sordist sest ka valmimisaeg on veidi erinev ja talvekindlus pole ka päris sama.
 
Plena 21. august 2007, kl 22.53
Samas tuleb arvestada ka tolmendamisega,küsi müüjalt järele,kes keda tolmendab.Mina ostsin endale 5 a. tagasi paar põõsast ja müüja soovitas sorti North Country (sorry,kui valesti kirjutasin)ka paar põõsast teiste vahele istutada .sest see pidi hea tolmutaja olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!