Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
aiaelukas?
 
sherlok 10. mai 2008, kl 23.22
Minu aias elab mingi loom .Igal ööl kraabib umbes 50 auku.Augu sügavus on umbes 5cm ja läbimõõt ka umbes sama .Nii et teeb väikseid auke ,aga palju .Naabrionu pani mingid rauad üles ,kuhu loom sisse ei läinud .Püssimeest mul pole ja ei tea ka ,kes aias tegutseb.Käin siis lihtsalt hommikuti vesise silmaga aias auke üle lugemas .Teha pole midagi .Äkki ikka needus? Käpajälg on natuke suurem kui kassil ja junnid umbes sama suured .Mul endal kassi pole.Minu aias on muru peaaegu hävinud !Äkki oskab keegi pakkuda ,kellega tegu ja kuidas ta kahjutuks teha .Ta otsib vist ööusse või midagi ,mis on murukamara all .Andke palun nõu ,kes oskab !
 
aa 11. mai 2008, kl 14.48
mügri
http://www.maaleht.ee/?page=3936&grupp=targutalita&artikkel=16

http://seemnemaailm.ee/cgi-bin/sanitarium/view.cgi?id=152&cat_id=2&print=1
 
watson 11. mai 2008, kl 15.36
mina kahtlustaksin küll ümbruskonna kasse.
 
kata 11. mai 2008, kl 19.16
Aga minul selline kogemus rebastega, enne kui veel aeda krundil ümber polnud. Ise oma silmaga nägime!
 
bb 12. mai 2008, kl 15.08
mügri käpajälg on kindlasti kassi omast suurem ;)))
aga pakun ka kas rebast (see tegelane asjatab meie aia taga) või siis kährikut... vb isegi viimast rohkem, sest see tegelane on üks imelik kõigesööja.
 
nõutu 03. oktoober 2017, kl 17.42
Minul tekkis sama ilming aeda sel sügisel. Elame metsa ääres maal kus kus kassid,koerad,jänesed,kitsed,rebased-kõik on olnud esindatud juba aastaid varemgi,aga selliseid auke murus kohtan küll esimest korda.Eelpool kirjutanule lisaks veel niipalju,et meil on see tegelane mõnda suuremasse auku jätnud ka oma junnid.Väga täpne pilotaaz! Mina kahtlustan,et nüüd on siiakanti ilmunud kährik? Igatahes oleks tänulik minagi kui keegi oskaks midagi kindlamalt öelda.
 
minna 04. oktoober 2017, kl 20.52
Mul kaevab keegi kompostihunnikusse väikseid auke. Tean peaaegu kindlalt, et see on kährik. Ka minu aias on see midagi uut.
 
keegi 11. oktoober 2017, kl 01.48
Mäger võib samuti taoliselt tuustida .Kas naabrimehe raudade panek ikka on seaduslik? Ja üldiselt peab loomi küttima vastavalt seadusele, kui need just hiired, rotid, mutid jne. pole.
 
nõutu 03. juuli 2018, kl 20.12
nüüd on minu eelmisest postitusest aasta möödas ja mõistatus sai lahenduse alles hiljuti kui leidsin kuurinurgast surnud mägra.Ja auke pole aeda enam tekkinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!