Mul on abort juba tehtud , tegin eelmine kolmap2ev ,elu r6vedaim kogemus v2ga halb oli olla ja k6ht valustas , ma ei kahetse et seda tegin ,aga p2ev enne aborti ma nutsin iga 10 minuti tagant ja kui olin kodus ja laps tuli ma n2gin teda ja ta 5 s6rme ,kahju on et niimoodi tegin aga k6ik olid poolt et abort on 6ige valik, enam pole selle peale m6elnud ,aga ultraheli pilt on kyll temast kui ta pisike pallisarnane on , ma loodan et ei pea kunagi kahetsema et seda tegin . Mees on ikka mul olemas ,aga ta on rohkem mulle nagu s6ber , ta ei kallista mind peaaegu kunagi r22kimata suudlusest , musi saab kui soov ja ta ytles et mind *kallis* kutsuda on ka tema jaoks raske , appi ta teeb mulle nii palju haiget (vaimselt) aga ei suuda temast lahku minna, ta k2itub nagu viimane barbi tibi maailmas ,ma armastan teda ja lepin sellega et elu on raske ja et teen selle enda jaoks veel raskemaks aga ei suuda lihtsalt 6elda talle ,et l2hen nyyd oma teed , selle m6tlemine ajab juba nutma ,ma ootan ja loodan et yhel ilusal p2eval ta kas teeb mind 6nneliks v6i lihtsalt ma leian vahepeal kellegi kes minust t6eliselt hoolib . Ma olengi selline eriline , rohekm nagu tallaalune ,ei oskagi teist moodi elada ja suhetes teen ma alati k6ik nii valesti kui yltse teha saab ,teen k6ik nii et mees mu j2taks , ma ei tee seda meelega ,ma lihtsalt ei oska teistmoodi ,ma r22gin talle k6igest ja tema k2itub muga nagu s6ber ,mullejuba tundub et ta ongi mulle yks suur s6ber keda mul pole kunagi olnud ,mitte nagu mees sind armastaks, viimati kui ta ytles mulle et ta armastab mind oli kuskil kui olime 5 kuud k2inud ja siis ta m6tles seda t6siselt (praegu 8 kuud koos ) ylej22nud aja olen talt seda v2lja pressinud nagu ka kallistused ja suudlused , ta ei oska mind lohtutada ka aint ytleb l6peta tilkumine , see teeb nii haiget . Andke andeks et ma siin vingun teile selle asemel et uus otsida ,aga keegi eim6ista mind ja juba aastaid pole mul kellegile oma muredest r22kida nii et v6ib-olla pingutasin praegu veits yle .